dissabte, 13 de febrer del 2010

Carnestoltes dels 25 anys.

El diari Información s'ha fet ressó de la nostra festa de carnestoltes. (fes clic a l'enllaç per veure la notícia completa) http://www.diarioinformacion.com/elche/2010/02/13/fiesta-toma-calles/979199.html
"Una festa que s'apodera dels carrers
Els centres educatius omplen de color la ciutat amb milers de nens disfressats

JMG / MJM La majoria dels més de seixanta centres educatius de la ciutat, públics i privats, va dedicar ahir la jornada escolar a complir amb la tradició del Carnaval.   Molt pocs es van salvar de l'esquitxada de color i imaginació que comporta aquesta festa, amb la qual els docents busquen potenciar altres valors entre els escolars: treballar en equip per fer les disfresses, desenvolupar les belles arts, potenciar la imaginació, millorar la sociabilitat amb els companys, realitzar activitats amb els pares, etc.
Nombroses van ser les escoles que no van voler deixar passar l'ocasió. En el "Mariano Benlliure", per exemple, la temàtica eren els personatges del còmic, a La Foia van sortir al carrer més de 400 nens, i al barri d'Altabix un gran cercavila, amb més de 1.500 persones, va tallar al trànsit d'alguns carrers per la tarda.  Música, xocolatades, concursos i fins i tot sopars van completar ahir un dia boig. "
(La fotografia i el text són del diari Información.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada