dissabte, 6 de febrer del 2010

La revista (propostes)

Una de les propostes de la Comissió dels 25 anys va ser elaborar una revista amb col•laboracions dels membres de la comunitat educativa i fotografies.
En principi es convida a tots els departaments de l'escola a comptar la seua història. En són moltes les històries que podríem contar si hi ha autores i autors que redacten el seu article: la integració i l'educació especial, la formació del professorat, els equips directius, l’anglès, la música, l'educació física, les noves tecnologies, la immersió, l'associació de mares i pares, les relacions amb el barri, les reivindicacions per aconseguir una escola de qualitat, l'elaboració del projecte educatiu i els seus valors, els Consells Escolars i les seues comissions, el menjador, ...
Més coses que podrien tindre cabuda són: col•laboracions d'antic alumnat i professorat, inspecció, autoritats locals, associació de veïns del barri, spe, ...

La proposta inicial podria ser que no sobrepasseu els dos fulls amb una lletra normal de 12. Hauria de temps com a màxim fins el 30 d'abril per tal de poder maquetar-la i publicar-la en maig.

Hem de parlar-ne i decidir si volem que la revista l'edite i pague l'escola o si volem que es pose publicitat dels nostres proveïdors o/i d'altres i costegen part de la despesa.

Es podria anar preguntant quines persones s'encarreguen de cada article.
Les idees expressades en aquesta entrada son propostes fins que la comissió de 25 anys i la Pedagògica les modifiquen i aproven.

2 comentaris:

  1. Tuli ha fet un comentari a aquesta entrada en el sentit que a ella li agradaria participar aportant un escrit sobre la religió a l'escola.
    Al reproduir la mateixa entrada(revista propostes) amb l'usuari cpmcervantes i cancelar l'original es van esborrar el seu comentari que ara hem fet constar. Vicent Estrada.

    ResponElimina